Summer Edition

Art Attack Summer Edition!!!🌞

 

Μέσα από μία σειρά έξι διαφορετικών θεματικών εβδομάδων, θα μεταμφιεστούμε σε παντογνώστες του κόσμου, θα εξερευνήσουμε τη δύναμη του νερού και της θάλασσας και θα ζήσουμε στη φύση αγκαλιά με τα ζώα της ζούγκλας, μαθαίνοντας την τέχνη τ’ ουρανού και τις ιδιότητες των γαλαξιών. Με τη χρονομηχανή της κβαντοφαντσίας θα τρέξουμε μαζί με τους δεινόσαυρους και θα πετάξουμε μαζί με τους δράκους… Και τέλος… Θα αγαπήσουμε το σώμα μας ανακαλύπτοντας τη σωστή διατροφή και θα φροντίσουμε την ψυχή μας, δίνοντας φωνή στα συναισθήματά μας, που διεκδικούν τα δικαιώματά τους!

 

Η ομάδα του Art Attack συνεχίζει να ονειρεύεται και να οραματίζεται ένα διαφορετικό καλοκαίρι, γεμάτο φαντασία και πολύ παιχνίδι!!!💜

 

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην προαγωγή της ψυχικής υγείας των παιδιών, φροντίζοντας το τραύμα της ατομικής και συλλογικής συνείδησης και πραγματοποιείται με ειδική μέριμνα για την τήρηση των μέτρων υγιεινής. Κύρια επιδίωξη είναι η σταδιακή επανασύνδεση των παιδιών με τους άλλους και τον περιβάλλοντα χώρο τους, καθώς και η ομαλή προσαρμογή τους στην νέα πραγματικότητα, μετά από την πρωτόγνωρη συνθήκη που όλοι βιώσαμε λόγω των προληπτικών περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας covid 19. 

ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 

Ομαδικότητα, συλλογικότητα, συνύπαρξη, εξωστρέφεια, ενσυναίσθηση, επαφή με τη φύση, σεβασμός στο περιβάλλον. 

ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 

Πρόληψη ψυχικής υγείας, ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη, καλλιέργεια κοινωνικών δεξιοτήτων, ενίσχυση προσωπικότητας-αυτοεικόνας – αυτοεκτίμησης, συνεργασία , ομαδικότητα, σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον, εξοικείωση με τη φύση. 

ΜΕΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 

Δημιουργική Απασχόληση Ελεύθερο παιχνίδι Θεατρικό παιχνίδι Messy Play Εικαστικά Μουσική Φυσική Αγωγή Περιβαλλοντική Αγωγή

 

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων!😊

Για διευκρινίσεις και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε  

☎️ 2551020116   📱 6976901218   📩 μήνυμα στη σελίδα μας

 

Όροι Συμμετοχής

1. Τηρείται αυστηρά θέση προτεραιότητας για τα παιδιά που θέλουν να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα.
2. Η εξόφληση γίνεται με την εγγραφή του παιδιού για όσες εβδομάδες επιθυμούν οι γονείς να παρακολουθήσει το πρόγραμμα
3. Απευθύνεται σε παιδιά 4 ετών και άνω
4. Το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μία τσάντα και απαραίτητα μία αλλαξιά ρούχα.
5. Για την παραλαβή των παιδιών από το χώρο μας απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του συνοδού που έχετε δηλώσει ότι μπορεί να παραλαμβάνει το παιδί.
6. Μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε αλλαγή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις θεματικές ενότητες που έχουν ανακοινωθεί χωρίς προειδοποίηση εάν οι εκπαιδευτικοί κρίνουν απαραίτητο.
8. Παρακαλούνται οι γονείς να ενημερώσουν εάν το παιδί έχει κάποια αλλεργία (τροφική ή άλλη) όπως επίσης και αν έχει οποιαδήποτε φοβία όπως κλειστοφοβία κτλ. Είναι απαραίτητο οι εκπαιδευτικοί να γνωρίζουν εξ αρχής εάν το παιδί αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα είτε υγείας είτε ψυχολογικό για τη σωστή αντιμετώπισή του.
9. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται χωρίς την παρουσία γονέα
**Οι γονείς μπορούν να φέρουν μαζί τους δεκατιανό και ένα ελαφρύ μεσημεριανό για το παιδί τους. υπάρχουν ψυγεία για τη σωστή διατήρηση του φαγητού, όπως και φούρνος μικροκυμάτων εάν οι γονείς επιθυμούν. Προτείνουμε τα μπολάκια με το φαγητό να είναι ανοξείδωτα και όχι πλαστικά και να φέρουν απαραίτητα μία ταμπελίτσα με το όνομα και το επίθετο του παιδιού.