Λία Βουλγαρίδου

Ιδιοκτήτρια Art Attack

info@artattackaxd.gr

6976901218

https://www.artattackaxd.gr

Σχετικά

Ονομάζομαι Λία Βουλγαρίδου και σας καλωσορίζω στον Καλλιτεχνικό πολυχώρο Art Attack. Ο χώρος αυτός είναι όνειρο ζωής που τώρα πια πραγματοποιείται.

Εκπαίδευση

Είμαι απόφοιτη της Ανωτέρας  Σχολής Δραματικής Τέχνης «Αθηναϊκή Σκηνή» Κάλβου- Καλαμπόκη.Έχω διδαχθεί υποκριτική, ορθοφωνία, φωνητική, κλασσικό και σύγχρονο χορό, μεταγλώττιση- σπικάζ και ξιφασκία από καταξιωμένους καθηγητές. Έχω εργαστεί  σε παραστάσεις ενηλίκων και κυρίως παιδικές  ως ηθοποιός, καθώς επίσης και σε κινηματογραφικές ταινίες ελλήνων και ξένων σκηνοθετών ως βοηθητικός ηθοποιός.

Εμπειρία

Εδώ και εννιά χρόνια διδάσκω Θεατρικό Παιχνίδι σε τμήματα βρεφών, παιδιών, εφήβων, ενηλίκων και τα δύο τελευταία ασχολούμαι με τη σκηνοθεσία ερασιτεχνικών ομάδων, συνεργαζόμενη με δήμους, συλλόγους, σχολειά και ιδιώτες.

Από το 2018 έχω ξεκινήσει την μετεκπαίδευσή μου στην παιγνιοθεραπεία στην Play Therapy Greece και είμαι πιστοποιημένη Play Therapy Practitioner από τον φορέα Play Therapy International. Καθώς επίσης στο messy play – το αισθητηριακό παιχνίδι.